Okulumuz bilişim teknolojileri alanı öğrencileri 15. Uluslararası Bilge Kunduz etkinliğine katıldı

Okulumuz bilişim teknolojileri alanı öğrencileri 15. Uluslararası Bilge Kunduz etkinliğine katıldı

Okulumuz Bilişim teknolojileri 10. sınıf öğrencileri , bilgisayar bilimini ve bilgi işlemsel düşünmeyi her yaştan öğrenciye öğretmek amacı ile oluşturulmuş, bu konudaki farkındalıkları attırırken eğlendirmeyi de önemseyen uluslararası bir etkinlik olan Bilge Kunduz 2019 etkinliğine katıldı.

04.12.2019 762

Okulumuz Bilişim teknolojileri 10. sınıf öğrencileri , bilgisayar bilimini ve bilgi işlemsel düşünmeyi her yaştan öğrenciye öğretmek amacı ile oluşturulmuş, bu konudaki farkındalıkları attırırken eğlendirmeyi de önemseyen uluslararası bir etkinlik olan Bilge Kunduz 2019 etkinliğine katıldı. Etinlik öğrencilerin enformatik ile ilgili yetenekleri test eden çevrimiçi sorulardan oluşmaktadır. Bu etkinlik birçok ülkeden aynı dönemde 109.563 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliğinin sonucunda öğrencilerimiz katılım sertifikkalarını aldılar.

Okulumuz Bilişimi Teknolojileri 10. sınıf öğrencileri de bu etkinliğe öğretmenimiz Yılmaz YALÇIN koordinatörlüğünde katılarak etkkinlikteki, kısa sorularla cevap verdi. Ayrıca etkinliğe Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinden Şefik YALMAN, Gülsün HEYECAN ve Gülsen KAYAKIRAN öğretmenlerimiz de destek vermişlerdir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve etkinliğe katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

http://www.bilgekunduz.org/

04-12-201904-12-2019