Öğrencimiz Selin TOLALI gençlik çalıştayı yarışmasında finalde

28-29 Nisan 2018 tarihinde Gaziantep Lisesinde 92 lise, 645 öğrencinin Gaziantep il genelinde katılmış olduğu yarışmada okulumuz ATP 12-H sınıfından 7 öğrenciden biri olan Selin TOLALI finale çıkmaya hak kazanmıştır. Kendi kategorisi olan "Gündelik hayatta doğruluk" başlığıyla yaptığı sunumda çok az bir puanla birinciliği kaçırmış olup, yarışmayı ikincilikle tamamlamıştır.

01.05.2018 514

MEB-TÜGVA işbirliğiyle düzenlenen Türkiye Gençlik Çalıştayı yarışmasına okulumuz adına Md. Yrd. Mustafa DEMİRCİ ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Muhittin AKBAŞ koordine etmiştir. Dereceye giren öğrencimize 30.04.2018 pazartesi günü sabah bayrak töreninden önce okul idaresi ve öğretmenler tarafından ödül verilmiştir.

01-05-2018